Trailer: Nintendo Switch Sports krijgt een overview trailer

Geplaatst: 1 april 2022 09:30

Er is een nieuwe overview trailer van Nintendo Switch Sports online gekomen. In de trailer zien we alle sporten en game modi die we kunnen verwachten.

Nintendo Switch Sports speelt zich af in Spocco Square, een soort sportschool die dient als het hoofdmenu van de game. Tennis, bowlen en chambara keren terug van Wii Sports en Wii Sports Resort. Daarnaast komen er voetbal, volleybal en badminton bij. In de herfst zal ook golf daar nog bijkomen als gratis DLC. In de trailer zien we ook welke game modi we allemaal tegen gaan komen in de nieuwe game. Denk bijvoorbeeld aan de multiplayer modus en een nieuwe modus voor het bowlen, genaamd Survival Bowling. Nintendo Switch Sports zal spelers ook belonen met verschillende accessoires om je personage mee aan te kleden. Eerder deze maand vonden dataminers in de code van Nintendo Switch Sports hints naar basketbal en trefbal, maar hier zien we nog niets van in de trailer.

Nintendo Switch Sports is beschikbaar vanaf 29 april.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Nintendo Switch Sports

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

29 april 2022

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord