Gerucht: Basketbal en trefbal komen naar Nintendo Switch Sports

Geplaatst: 3 maart 2022 10:37
Aangepast: 3 maart 2022 10:37

Na release komen basketbal en trefbal wellicht naar Nintendo Switch Sports. Een dataminer heeft hier bewijs voor gevonden in de code.

Tijdens de Nintendo Direct van afgelopen maand werd Nintendo Switch Sports aangekondigd. Deze nieuwe sportgame voor de Nintendo Switch is de spirituele opvolger van Wii Sports. In Nils' Drie van Die artikel legt hij de verschillen tussen Wii Sports en Nintendo Switch Sports uit. In Nintendo Switch Sports kun je straks namelijk tennissen, bowlen, Chanbara spelen, voetballen, badmintonnen en volleyballen. Dataminer @Wipeoutjack7 heeft echter via Twitter laten weten dat er na release wellicht nog twee sporten bij komen. In de code van Nintendo Switch Sports, die een tijdje beschikbaar was voor een online speeltest, zijn namelijk referenties gevonden naar basketbal en trefbal. Gezien het beide wel populaire sporten zijn, kan dit dus wellicht wijzen op nieuwe content die na release wordt toegevoegd.

Nintendo Switch Sports verschijnt 29 april voor de Nintendo Switch.

Bron: Twitter @Wipeoutjack7
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Nintendo Switch Sports

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

29 april 2022

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord