Trailer: Octopath Traveler 2 demo is nu te spelen

Geplaatst:

Kan je niet wachten om in één van de nieuwe avonturen van Octopath Traveler 2 te duiken? Goed nieuws, want je kunt nu alvast aan de slag met de demo van deze Square Enix-game.

Nintendo Direct had niet alleen aandacht voor het grote nieuws, ook het feit dat de demo van Octopath Traveler 2 nu direct beschikbaar is werd uitgelicht. We hebben natuurlijk al een aantal Octopath Traveler 2-trailers voorbij zien komen de afgelopen tijd, maar nu is het aan jou de beurt om te spelen. Je kunt nu al even in de wereld van Solistia duiken en kennismaken met de acht nieuwe hoofdpersonages die de game rijk is. Jij beslist zelf welk pad je gaat bewandelen. Mocht je je progressie niet willen verliezen, dan is er geen nood aan de man. Je save reist namelijk vrolijk met je mee als Octopath Traveler 2 eenmaal uit is.

Octopath Traveler 2 verschijnt op 24 februari 2023 voor de Nintendo Switch. De demo is nu al speelbaar.

Bron: Nintendo
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Octopath Traveler 2

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

24 februari 2023

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord