Trailer: Ontmoet de Hunter in Remnant 2

-

Remnant 2 laat niet veel langer meer op zich wachten, maar toch vond ontwikkelaar Gunfire Games het een goed idee om nog een trailertje uit te brengen. Vandaag checken we het laatste startersarchetype, genaamd de Hunter.

Deze jager is een klassiek voorbeeld van een speelbaar archetype. De Hunter specialiseert zich in het belagen van vijanden vanaf een lange afstand. Het archetype is vooral gefocust op het toebrengen van schade en het verzwakken van vijanden. Dankzij de primaire perk 'Dead to Rights' kun je de zwakke punten van de vele vijanden in Remnant 2 blijven aanvallen. De Hunter kan dankzij 'Mark' door muren heen kijken en zo altijd te weten komen waar het gespuis zich schuilhoudt. Via 'Hunter's Mark' kan iedereen in het team zien welke vijanden in de nabije omgeving te bewonderen zijn. Mix dit met de skill 'Hunter's Focus' om zo kogels door alle zere plekken te jagen. Tot slot kun je met 'Hunter's Shroud' onzichtbaar worden en zo als een echt roofdier je prooi probleemloos stalken.

De Hunter is het laatste startersarchetype in Remnant 2. Check hier de trailers van de Challenger, de Medic, de Gunslinger en de Handler.

Remnant 2 verschijnt op 25 juli voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Gunfire Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Remnant 2

Ontwikkelaar:

Gunfire Games

Uitgever:

Gearbox Publishing

Release:

25 juli 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord