Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Street Fighter 6

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 2 juni 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Trailer: Ontmoet de legendes in Street Fighter 6

Ook Street Fighter 6 kwam voorbij tijdens de PlayStation Showcase. In de nieuwe trailer kunnen we een blik werpen op de verhaalmodus van de game.

Dit is het eerste dat we te zien krijgen van de World Tour modus die wordt toegevoegd in Street Fighter 6, terwijl de release van de game niet meer zo ver weg is. Het lijkt erop dat het verhaal een opkomende vechter volgt terwijl hij opklimt tot een legende. Er zijn veel bekende gezichten te zien, maar het lijkt erop dat we ook een paar nieuwe personages kunnen verwachten. Afgelopen week vond er al een Street Fighter 6 open bèta plaats, waarin spelers het tegen elkaar op konden nemen via cross-play multiplayer.

Street Fighter 6 verschijnt op 2 juni voor de Xbox Series X/S, PlayStation 5 en pc.

BRON Sony

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?