Trailer: Ontmoet de legendes in Street Fighter 6

Geplaatst:
Aangepast: 25 mei 2023 10:28

Ook Street Fighter 6 kwam voorbij tijdens de PlayStation Showcase. In de nieuwe trailer kunnen we een blik werpen op de verhaalmodus van de game.

Dit is het eerste dat we te zien krijgen van de World Tour modus die wordt toegevoegd in Street Fighter 6, terwijl de release van de game niet meer zo ver weg is. Het lijkt erop dat het verhaal een opkomende vechter volgt terwijl hij opklimt tot een legende. Er zijn veel bekende gezichten te zien, maar het lijkt erop dat we ook een paar nieuwe personages kunnen verwachten. Afgelopen week vond er al een Street Fighter 6 open bèta plaats, waarin spelers het tegen elkaar op konden nemen via cross-play multiplayer.

Street Fighter 6 verschijnt op 2 juni voor de Xbox Series X/S, PlayStation 5 en pc.

Bron: Sony

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Street Fighter 6

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 juni 2023

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord