Trailer: Capcom organiseert open bèta voor Street Fighter 6

Geplaatst: 9 mei 2023 14:20

Het marketingsteam van Capcom draait op volle toeren als het gaat om Street Fighter 6. Wederom staat de vechtgame in de spotlight, ditmaal omdat er een open bèta wordt georganiseerd.

Tijdens deze open bèta kunnen spelers het tegen elkaar opnemen via cross-play multiplayer. Je kan dan kiezen uit één van de acht beschikbaar personages: Ryu, Ken, Luke, Jamie, Chun-Li, Juri, Kimberly en Guile. Daarnaast kunnen spelers aan de slag in de Battle Hub. De content van de open beta is in principe hetzelfde als die van de tweede gesloten bèta. Ditmaal kunnen spelers echter gemakkelijk de game downloaden en spelen. Street Fighter 6 kent ook al een demo. De open bèta is beschikbaar van 19 t/m 21 mei.

Check hier onze preview van Street Fighter 6.

Street Fighter 6 is beschikbaar vanaf 2 juni voor de pc, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Capcom
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Street Fighter 6

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 juni 2023

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord