Trailer: Pokémon Legends: Arceus gameplay vrijgegeven

Geplaatst: 18 augustus 2021 15:55
-

Natuurlijk sloot de Pokémon Presents af met Pokémon Legends: Arceus. In een nieuwe trailer komen we meer te weten over de nieuwe entree in de Pokémon-gameserie.

In Pokémon Legends: Arceus betreedt de speler de wereld van Hisui. Ditmaal ben je echter in een andere tijdperiode aanwezig. Pokémon Legends: Arceus speelt een stuk anders dan de andere Pokémon-games. De trailer toont ons meer van het verhaal en de gameplay. Het is aan de speler om te werken aan de eerste Pokédex van Sinnoh. Je kunt door de open wereld heen rennen en de interactie opzoeken met de diverse Pokémon. Sommige Pokémon zijn lief, de andere zijn verlegen en er zijn zelfs Pokémon die de speler per direct aanvallen. De Pokémon-gevechten zijn weer aanwezig, maar hebben een nieuwe mechanic. Je kunt er nu voor kiezen om aan te vallen in verschillende stijlen. De ene stijl geeft de Pokémon meer kracht, maar minder snelheid en de andere doet het precies andersom. We zien in de trailer nieuwe evoluties van bestaande Pokémon, zoals Stantler en Basculin. De variaties op bestaande Pokémon keren ook terug, zoals de nieuwe variaties van Growlithe en Braviary. Arceus speelt nog steeds een centrale rol in het verhaal, wat wordt ondersteund door een cast aan personages.

Pokémon Legends: Arceus is beschikbaar vanaf 28 januari voor de Nintendo Switch.

Bron: Pokémon
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Legends: Arceus

Ontwikkelaar:

Game Freak

Uitgever:

Nintendo

Release:

28 januari 2022

Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord