Trailer: Rainbow Six Siege Nighthaven Labs map onthuld

Geplaatst: 12 november 2022 13:45

Rainbow Six Siege Year 7 is het meest ambitieuze jaar en brengt allerlei grote updates, mappen en nieuwe Operators naar de game. Voor het aankomende seizoen is de Nighthaven Labs map onthuld.

Vorig seizoen kreeg Rainbow Six Siege een nieuwe map en die wordt nu opgevolgd door Nighthaven Labs. Dit hoofdkwartier en onderzoekscentrum is gelegen op een klein eiland. Met de vele ingangen en breekbare muren is het lastig om je positie te houden en kunnen de aanvallers flanken. De map is dan ook speciaal gemaakt voor de competitieve wedstrijden. De moderne map oogt compleet anders dan de mappen die al in de game zitten. Mocht je meerdere titels van Ubisoft spelen dan heb je misschien al opgemerkt dat er een Animus uit Assassin's Creed te vinden is op de map. Wat er allemaal gebeurt op de map is niet bekend en als speler niet belangrijk, maar het zijn wel leuke easter eggs.

Operation Solar Raid is tevens het seizoen dat cross-play introduceert in Rainbow Six Siege.

Op 21 november wordt er een showcase gewijd aan Operation Solar Raid. Wanneer het nieuwe seizoen precies live gaat is echter nog niet bekend.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 december 2015

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.