Trailer: Ravenswatch Storm Island update geteased

Geplaatst:

Het tweede hoofdstuk van Ravenswatch wordt momenteel geschreven en wordt later dit jaar toegevoegd aan het sprookjesboek. Tijdens gamescom liet Nacon een korte teaser zien van de Storm Island update van Ravenswatch.

De Early Access van Ravenswatch is al een paar maanden aan de gang en met de Storm Island update, wordt de content verdubbeld. Vergeet de sprookjes die je kent, want in deze roguelite vechten Roodkapje, Aladdin en de Sneeuwkoningin er op los. Met de Storm Island update kom je terecht op een nieuwe map, waar je de Cyclops moet bevechten om Sinbad te redden. Je moet daarnaast ook de Master Nightmare verslaan. In totaal kun je tien nieuwe vijanden verwachten en meer dan twintig Talents voor de bestaande helden. Aan het eind van de trailer kun je een aantal glimpen opvangen van het nieuwe gebied.

De Storm Island Update komt op 7 september naar de game. Ravenswatch is te spelen via de pc, Nintendo Switch, PlayStation 5 en Xbox Series. In 2024 gaat Ravenswatch de Early Access verlaten.

Bron: gamescom

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ravenswatch

Series

-

Uitgever

Nacon

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

6 april 2023

Ontwikkelaar

Passtech Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord