Trailer: Releasedatum The Settlers: New Allies onthuld

Geplaatst:

Ubisoft heeft in een speciale ontwikkelaarsupdate een nieuws releasedatum onthuld voor The Settlers: New Allies. Daarbij zijn ook een aantal nieuwe features aan het licht gebracht.

De ontwikkeling van The Settlers liep op z'n zachtst gezegd niet heel voorspoedig. The Settlers werd meermaals uitgesteld door Ubisoft en lange tijd werd het wat stil rondom de game. In een nieuwe video is ook terug te zien waarom dat zo is. Allereerst is de naam van de game omgedoopt tot The Settlers: New Allies. In onderstaande video worden een aantal elementen uit de game uitgelicht, waaronder het upgradesysteem.

Ook heeft Ubisoft vandaag bekendgemaakt dat The Settlers: New Allies niet alleen wordt ontwikkeld voor pc. Later wordt de game ook uitgebracht op andere platformen. De game beschikt over cross-play en cross-progressie. Je kunt dus tegen iedereen spelen, ongeacht welk platform en je kunt zelf tussendoor ook eenvoudig van platform wisselen. Tot slot is ook eindelijk de nieuwe releasedatum voor The Settlers: New Allies bekend. Begin volgend jaar kunnen we de release tegemoet zien, mits The Settlers niet weer uitgesteld wordt.

The Settlers: New Allies verschijnt op 17 februari 2023 voor pc. Later volgen ook versies voor Xbox Series, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: Ubisoft
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Settlers: New Allies

Series

The Settlers

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

17 februari 2023

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord