The Settlers: New Allies

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 17 februari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Releasedatum The Settlers: New Allies onthuld

Ubisoft heeft in een speciale ontwikkelaarsupdate een nieuws releasedatum onthuld voor The Settlers: New Allies. Daarbij zijn ook een aantal nieuwe features aan het licht gebracht.

De ontwikkeling van The Settlers liep op z'n zachtst gezegd niet heel voorspoedig. The Settlers werd meermaals uitgesteld door Ubisoft en lange tijd werd het wat stil rondom de game. In een nieuwe video is ook terug te zien waarom dat zo is. Allereerst is de naam van de game omgedoopt tot The Settlers: New Allies. In onderstaande video worden een aantal elementen uit de game uitgelicht, waaronder het upgradesysteem.

Ook heeft Ubisoft vandaag bekendgemaakt dat The Settlers: New Allies niet alleen wordt ontwikkeld voor pc. Later wordt de game ook uitgebracht op andere platformen. De game beschikt over cross-play en cross-progressie. Je kunt dus tegen iedereen spelen, ongeacht welk platform en je kunt zelf tussendoor ook eenvoudig van platform wisselen. Tot slot is ook eindelijk de nieuwe releasedatum voor The Settlers: New Allies bekend. Begin volgend jaar kunnen we de release tegemoet zien, mits The Settlers niet weer uitgesteld wordt.

The Settlers: New Allies verschijnt op 17 februari 2023 voor pc. Later volgen ook versies voor Xbox Series, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

BRON Ubisoft

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?