Trailer: Resident Evil keert terug in Dead by Daylight

Geplaatst: 3 augustus 2022 21:20

Het tweede Resident Evil-pakket is onderweg naar Dead by Daylight. Een nieuwe killer, twee nieuwe survivors en een aantal veranderingen worden toegevoegd.

De nieuwe killer is Albert Wesker, de eindbaas van Resident Evil 5. Met zijn genetische krachten jaagt hij op de nieuwe survivors. Ada Wong is één van deze personages. Zij is een fanfavoriet uit de horrorfranchise van Capcom en is zeker niet vies van het strijden tegen monsters. Daarnaast wordt Rebecca Chambers uit Resident Evil Zero toegevoegd als de tweede survivor. De Resident Evil-map krijgt flink wat aanpassingen. Ja, de Raccoon City Police Department Map gaat straks een stuk anders spelen.

Bekijk hier nog meer Resident Evil in Dead by Daylight. Heeft de multiplayergame je nog niet overtuigd? Bekijk hier Drie van die redenen op Dead by Daylight uit te proberen.

Dead by Daylight | Resident Evil™: PROJECT W heeft nog geen vaste releasedatum.

Bron: Behaviour Interactive
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead by Daylight

Series

-

Uitgever

Behaviour Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

14 juni 2016

Ontwikkelaar

Behaviour Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord