Trailer: Rij rond als een ware James Bond in Rocket League

Geplaatst: 6 oktober 2021 20:00
Aangepast: 6 oktober 2021 20:00
-

Er zijn weinig mensen op deze planeet die niet in dezelfde wagen willen rijden als geheim agent James Bond. Goed nieuws: die droom wordt binnenkort werkelijkheid in Rocket League.

Dat Rocket League niet vies is van een cross-over op zijn tijd, is inmiddels wel duidelijk. Zo werden er recentelijk Ratchet & Clank cosmetics aan Rocket League toegevoegd en mocht Rocket League ook Fast & Furious-wagens verwelkomen. Ditmaal staat de nieuwe supercar van James Bond, de Aston Martin Valhalla, in de schijnwerpers. Deze imposante bolide beschikt in Rocket League over een exclusieve Reel Life-sticker, een uniek motorgeluid en zijn eigen kenmerkende wielen. De hitbox van 007's supercar is hetzelfde als die van het Dominus-voertuig. Voor niets gaat in de free-to-play voetbalgame van Psyonix de zon op, dus ook voor dit vette voertuig moet je je portemonnee trekken. Voor 1.100 Credits is Bond's wrede wagen van jou. Toch valt er ook voor free-to-play-spelers wat te ontdekken. Binnenkort worden er namelijk drie nieuwe uitdagingen aan de game toegevoegd waarmee je Bond-gerelateerde beloningen in de wacht kunt slepen.

De Aston Martin Valhalla-auto van James Bond is beschikbaar in Rocket League vanaf 7 oktober. Wees er wel snel bij als je hem wilt aanschaffen, want na 13 oktober is de auto niet meer te verkrijgen.

Bron: Rocket League

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Rocket League

Ontwikkelaar:

Psyonix

Uitgever:

Psyonix

Release:

7 juli 2015

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord