Trailer: RoboCop: Rogue City trailer zit vol actie

Geplaatst: 26 oktober 2023 15:05
-

Het oplossen van problemen in Detroit wordt niet altijd op een beschaafde manier gedaan. In de nieuwe trailer van RoboCop: Rogue City vliegen de kogels dan ook in het rond. We krijgen namelijk RoboCop in actie te zien.

De laatste gameplaybeelden van RoboCop:Rogue City werden getoond tijdens gamescom. Gisteravond was ook Nacon even te gast bij de Xbox Partner Preview showcase en dat leverde een actievolle trailer op. In het oude gedeelte van Detroit heeft New Guy zich gevestigd, waardoor de overige bendes op zijn komst reageren. Het is aan RoboCop om New Guy tegen te houden. Gelukkig heeft hij een mooie voorraad aan kogels meegenomen en daardoor verliezen een aantal bendeleden al hun leven in de trailer. Door de ontploffingen gaat het de gebouwen niet veel beter af. Je kunt hier onze preview van RoboCop: Rogue City lezen.

RoboCop: Rogue City verschijnt op 2 november voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot RoboCop: Rogue City

Ontwikkelaar:

Teyon

Uitgever:

Nacon

Release:

2 november 2023

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord