Trailer: Sonic Frontiers krijgt Birthday Bash update

Geplaatst:
Aangepast: 24 juni 2023 13:04

Sonic, de geliefde blauwe egel van SEGA, mag inmiddels al 32 kaarsjes uitblazen. Dat moet natuurlijk worden gevierd middels een update voor Sonic Frontiers.

De festiviteiten op Starfall Islands kunnen losbarsten, want Sonic is jarige. Om dit te vieren krijgt Sonic Frontiers een Birthday Bash update. Deze update brengt niet alleen een feestelijke outfit voor de blue blur met zich mee, maar biedt ook toegang tot nieuwe uitdagingen, moves en Koco's om te verzamelen. Daar blijft het overigens niet bij, want met de komst van de Birthday Bash update naar Sonic Frontiers wordt ook New Game+ geïntroduceerd. Je kunt de game dan opnieuw doorspelen zonder dat je echt vanaf nul begint. Benieuwd naar de game? Check dan onze review van Sonic Frontiers.

De Birthday Bash update voor Sonic Frontiers is vanaf nu gratis beschikbaar voor alle versies van de game.

Bron: SEGA
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sonic Frontiers

Series

Sonic

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

8 november 2022

Ontwikkelaar

Sonic Team

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord