Super Smash Bros. Ultimate

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 7 december 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Trailer: Tekken's Kayuza knokt mee in Super Smash Ultimate

Tekken-icoon Kazuya Mishima sluit zich aan bij het roster van Super Smash Bros. Ultimate. Uniek, want dit is het eerste personage van Tekken dat ooit in een game van Nintendo is gespot.

De Nintendo Direct opent met een legendarische cinematic. We zien namelijk hoe Ganondorf van een hoge rotswand wordt gedumpt. Het is een scene die we kennen uit de eerste Tekken waarin we Heihachi Mishima zijn eigen zoon "Kazuya" zien dumpen. Kazuya beschikt over zijn iconische moveset en kan zelfs zijn devilvorm aannemen.

Op 28 juni aanstaande krijgen we meer informatie over Kazuya in Super Smash Bros. Ultimate.

BRON Nintendo Direct

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?