Trailer: Warframe introduceert The Duviri Paradox

Geplaatst:

De Warframe DLC The Duviri Paradox heeft een nieuwe trailer ontvangen. We zien meer van het verhaal en we krijgen de releasedatum te horen.

The Duviri Paradox schotelt een filmische quest voor. Spelers verkennen de nieuwe open-wereld, genaamd de Planes of Duviri. Je stapt in de schoenen van een Drifter en aan jou is het de taak om de nieuwe wereld te controleren. Dit gaat echter niet zonder slag of stoot. Dominus Thrax gaat de speler in de gaten houden en de emoties die deze antagonist voelt, die schapen de realiteit van de Planes of Duviri. De trailer is kunstzinnig en beetje raar - just the way I like it. Als kers op de taart krijgen spelers een vliegend paardachtige wezen, genaamd Kaithe. The Duviri Paradox belooft een contentupdate te worden waar je u tegen zegt.

Warframe | The Duviri Paradox is beschikbaar vanaf 26 april voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: PlayWarframe
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warframe

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 maart 2013

Ontwikkelaar

Digital Extremes

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord