Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Warhammer 40,000: Darktide

  • Ontwikkelaar Fatshark
  • Eerste releasedatum 30 november 2022
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre Actie , First-Person Shooter , Horror
  • Gameliner score

Trailer: Werk samen in Warhammer 40,000: Darktide Rejects Unite

Warhammer 40,000: Darktide heeft geen makkelijke lancering gehad, maar ontwikkelaar Fat Shark blijft hard aan de actiegame werken. Vandaag presenteren ze de Rejects Unite contentupdate.

De eerste helft van de trailer staat in het teken van de updates, content en patches die Fat Shark erdoorheen gejast heeft het afgelopen halfjaar. Maar goed, dat is natuurlijk oud nieuws. In Rejects Unite kunnen spelers aan de slag met twee nieuwe missies: Archivum Sycorax - Throneside en Ascension Riser 31 - Transit. Er is echter niet alleen maar goed nieuws. De Chaos Spawn sluipt tegenwoordig rond in Tertium. Warhammer-veteranen kennen dit onding nog wel. Zolang je haar maar goed zit, joh. Er wordt een nieuwe cosmetische shop toegevoegd die in het teken staat van in-game items verdienen door simpelweg te spelen. De Premium Shop wordt wederom geopend, als je liever wat goudstukken naar je beeldscherm smijt.

Check hier onze review van Warhammer 40:000: Darktide.

Warhammer 40:000: Darktide is nu beschikbaar voor de pc. Uiteindelijk hoort de game ook naar de Xbox Series X|S te komen.

BRON Warhammer Skulls

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?