Warhammer 40,000: Darktide

  • Ontwikkelaar Fatshark
  • Eerste releasedatum 30 november 2022
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre Actie , First-Person Shooter , Horror
  • Gameliner score

Fatshark belooft beterschap voor Warhammer 40K: Darktide

Ontwikkelaar Fat Shark heeft vandaag op Twitter spijt betuigd voor hun game Warhammer 40,000: Darktide. Zij stellen alles op alles te zetten om de game in de komende maanden te verbeteren.

Ondanks dat Warhammer 40,000: Darktide werd uitgesteld, schiet de game toch tekort. In een uitgebreid statement op Twitter heeft ontwikkelaar Fatshark aangegeven de kritiek vanuit de community te hebben gehoord. Volgens hun bericht stellen zij hoge eisen aan hun eigen games en brengen zij graag games uit die spelers niet uren, maar dagen kunnen spelen. Fatshark zegt hierin te kort geschoten te zijn bij Warhammer 40,000: Darktide. In hetzelfde bericht doen zij dan ook de belofte dat zij de komende maanden alles in het werk zullen stellen om de game op het niveau te krijgen dat zij voor ogen hebben. Om dit voor elkaar te krijgen wordt de geplande seizoenscontent uitgesteld en komen de geplande cosmetische premium items voorlopig te vervallen. De focus gaat bij Fatshark voorlopig volledig op het verwerken van de feedback vanuit de community.

Warhammer 40,000: Darktide is momenteel verkrijgbaar voor de pc. De versie voor Xbox Series laat nog even op zich wachten.

BRON Fatshark

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?