Warhammer 40,000: Darktide wederom uitgesteld

Geplaatst:

Vervelend nieuws voor de fans van Warhammer 40,000: Darktide. De first-person shooter is wederom uitgesteld en alleen de pc-versie heeft een nieuwe releasedatum.

Het nieuws werd gebracht via Twitter. Ontwikkelaar Fatshark geeft aan dat ze erg blij zijn met de positieve feedback die ze ontvangen hebben. Er is echter werk aan de winkel als het gaat om Warhammer 40,000: Darktide. De stabiliteit, performance en cruciale systemen van de game moeten worden verbeterd en dus heeft Fatshark meer tijd nodig. De pc-versie kent een releasedatum, maar de Xbox Series-versie wordt in het donker achtergelaten. Fatshark geeft aan dat de Xbox Series-versie kort na de pc-lancering verschijnt.

Bekijk hier de gameplaybeelden van Warhammer 40,000: Darktide.

De pc-versie van Warhammer 40,000: Darktide lanceert op 30 november. De Xbox Series-versie verschijnt kort daarna, maar heeft nog geen vaste releasedatum.

Bron: Fatshark
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer 40,000: Darktide

Series

Warhammer

Uitgever

Fatshark

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

30 november 2022

Ontwikkelaar

Fatshark

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord