Trailer: Wo Long: Fallen Dynasty demo tijdelijk speelbaar

Geplaatst:

Nu al zin in Koei Tecmo's Wo Long: Fallen Dynasty? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Wo Long: Fallen Dynasty is tijdelijk speelbaar via een demo!

De aankondiging van Wo Long: Fallen Dynasty wist direct indruk te maken. Toch wisten we niet wat we konden verwachten van de Team Ninja game. Alhoewel, met Masaaki Yamigawi (die we kennen van Bloodborne) en Fumihiko Yasuda (bekend van Nioh) aan het roer konden we een prima inschatting maken. Toch wilden we eerst wat gameplay zien en natuurlijk het liefst de game gewoon spelen. Dat kan vanaf nu! Er is namelijk een flinke Wo Long: Fallen Dynasty demo verschenen in de PlayStation Store en Xbox Marketplace. De demo is echter tijdelijke beschikbaar. Wees er snel bij, want de Wo Long: Fallen Dynasty demo loopt vanaf vandaag tot en met 26 september.

Spelers die de tijdelijk beschikbare Wo Long: Fallen Dynasty demo uitspelen, worden beloond bij de release met een Crouching Dragon helm. Wo Long: Fallen Dynasty moet vroeg in 2023 verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc. Overigens is de Wo Long: Fallen Dynasty direct bij lancering beschikbaar op Xbox Game Pass.

Bron: Koei Tecmo
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Wo Long: Fallen Dynasty

Series

-

Uitgever

KOEI TECMO GAMES

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

3 maart 2023

Ontwikkelaar

Team Ninja

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord