Wo Long: Fallen Dynasty

  • Ontwikkelaar Team Ninja
  • Eerste releasedatum 3 maart 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Wo Long: Fallen Dynasty demo tijdelijk speelbaar

Nu al zin in Koei Tecmo's Wo Long: Fallen Dynasty? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Wo Long: Fallen Dynasty is tijdelijk speelbaar via een demo!

De aankondiging van Wo Long: Fallen Dynasty wist direct indruk te maken. Toch wisten we niet wat we konden verwachten van de Team Ninja game. Alhoewel, met Masaaki Yamigawi (die we kennen van Bloodborne) en Fumihiko Yasuda (bekend van Nioh) aan het roer konden we een prima inschatting maken. Toch wilden we eerst wat gameplay zien en natuurlijk het liefst de game gewoon spelen. Dat kan vanaf nu! Er is namelijk een flinke Wo Long: Fallen Dynasty demo verschenen in de PlayStation Store en Xbox Marketplace. De demo is echter tijdelijke beschikbaar. Wees er snel bij, want de Wo Long: Fallen Dynasty demo loopt vanaf vandaag tot en met 26 september.

Spelers die de tijdelijk beschikbare Wo Long: Fallen Dynasty demo uitspelen, worden beloond bij de release met een Crouching Dragon helm. Wo Long: Fallen Dynasty moet vroeg in 2023 verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc. Overigens is de Wo Long: Fallen Dynasty direct bij lancering beschikbaar op Xbox Game Pass.

BRON Koei Tecmo

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?