Trailer: Xenoblade Chronicles 3 heeft nu een releasedatum

Geplaatst:

De releasedatum voor Xenoblade Chronicles 3 werd onlangs bekendgemaakt met een nieuwe trailer. De game komt eerder uit dan verwacht.

De oorspronkelijke releasedatum van Xenoblade Chronicles 3 lag in september, maar de game komt nu toch al in juli uit. Volgens de aankondiging is "leven" het centrale thema van Xenoblade Chronicles 3. In de game kruipen spelers in de huid van hoofdrolspelers Noah en Mio te midden van de onrust tussen de naties Keves en Agnus. Zes personages uit deze naties komen samen om de waarheid achter hun conflict te achterhalen en zetten hun zinnen op Swordsmarch, een land dat doorboord wordt door een gigantisch zwaard. Naast het nieuws van de nieuwe releasedatum heeft Nintendo vandaag ook een nieuwe trailer voor Xenoblade Chronicles 3 online gezet, die de achtergrond toont van de reis van de groep in Aionios, een uitgestrekte wereld. Ook wordt een eerste blik op het gevechtssysteem getoond.

Xenoblade Chronicles 3 komt uit op 29 juli in plaats van september 2022, voor de Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Xenoblade Chronicles 3

Series

Xenoblade

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

29 juli 2022

Ontwikkelaar

Monolith Soft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord