Days Gone

  • Ontwikkelaar SIE Bend Studio
  • Eerste releasedatum 26 april 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World , Horror , Survival
  • Gameliner score

Trailer: Zo kwam de muziek in Days Gone tot stand

Een goede game bestaat niet alleen uit leuke gameplay of een goed verhaal, maar wordt ondersteunt door de muziek. In een nieuwe video vertelt componist Nathan Whitehead hoe de muziek van Days Gone tot stand is gekomen.

Op het YouTube-kanaal van PlayStation is een video te zien waarin componist Nathan Whitehead zich uitlaat hoe hij op de muziek van Days Gone is gekomen. Zo vertelt hij dat hij een acoustisch, folkloristisch Americana-geluid wilde creeëren die net zo'n rauw randje bevat als hoofdpersonage Deacon St. John. Daarnaast kaart hij ook aan hoe hij op de audio van de Freakers is gekomen. Bekijk hieronder de vier minuten durende video.

Days Gone is exclusief verkrijgbaar voor de PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?