Tom Clancy's The Division 2

  • Ontwikkelaar Massive Entertainment
  • Eerste releasedatum 15 maart 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Ubisoft kondigt 'stiekem' The Division 3 aan

Ubisoft kondigde onlangs stilletjes The Division 3 aan. Het tweede vervolg in hun grote franchise komt redelijk onverwachts, aangezien The Division - Heartland nog steeds geen releasedatum heeft.

Een persbericht en slechts één bericht op het social media platform Twitter, dat was alles dat Ubisoft inzette voor de aankondiging van The Division 3. De uitgever liet weten dat Julian Gerighty terugkeert naar het universum van The Division en dat hij een team aan het opzetten is om aan de nieuwe game in de franchise te werken. Met de eerste game in de Division-serie brak Ubisoft een hoop records. Ze verkochten meer exemplaren van de game in de eerste 24 uur dan iedere andere game die de uitgever ooit had ontwikkeld. Verder zijn er nog geen details rondom de game bekendgemaakt door Ubisoft. Het enige dat we voor nu weten, is dat Julian Gerighty er aan gaat werken. In april kondigde Ubisoft aan dat er geen current-gen versies van The Division 2 zouden komen. Nu snappen we iets beter waarom.

Ubisoft heeft nog geen releasedatum of release window benoemd voor The Division 3.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?