Trials Rising

  • Ontwikkelaar RedLynx, Ltd.
  • Eerste releasedatum 26 februari 2019
  • Platformen Nintendo Wii U , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Racing , Platform
  • Gameliner score

Ubisoft kondigt Trials Rising aan

Trials is terug en het is groter dan ooit met het nieuwste deel Trials Rising. Het nieuwste deel wordt groter en meer van de bekende gameplay. Trials Rising gaat de gehele wereld over en er zijn al mooie knipogen in de trailer te vinden.

Zo kan je in replica's van Disney World en Universal Park Studios crossen. Uiteraard met een knipoog. Tevens kan je je nu al inschrijven voor de gesloten Bèta,

De release staat gepland op 29 februari 2019 op PlaySatation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

BRON Ubisoft

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?