Upload je LittleBigPlanet creatie naar YouTube

Naast de aankondiging van de PSP-versie van LittleBigPlanet, staat de PlayStation 3-versie niet stil. Naast de extra kostuums, gereedschappen en levels komen er ook nieuwe features.

Zo zal het onder andere mogelijk zijn om binnenkort je filmpje naar YouTube up te loaden. Dit werd al gedaan met games als PixelJunk Eden, maar LittleBigPlanet zal de eerste retailgame zijn die het zal ondersteunen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?