Veel details onthuld over De Sims 4: Leven en Dood

-

Nieuwsgierig naar de aankomende uitbreiding De Sims 4: Leven en Dood? In een uitgebreide livestream werden de nodige details over de nieuwste Sims 4-uitbreiding gedeeld.

De Sims 4: Leven en Dood werd aangekondigd eerder deze maand. Na een uitgebreide Sims 4: Leven en Dood-gameplay trailer heeft er onlangs een twee uur durende livestream plaatsgevonden waar alle functies uit de uitbreiding uitgelicht werden. Zo leren we dat alle sims een bucketlist kunnen maken van wat ze willen bereiken met hun leven. Er zijn meer dan 100 doelen voor sims om uit te kiezen. Je hebt de keuze om deze doelen zelf te kiezen voor je sims of door ze zelf te laten bepalen via gameplay. Als de bucketlist wordt voltooid is de zielreis van de sim voltooid en krijgen ze een unieke persoonlijkheidseigenschap bij hergeboorte. Sims kunnen ook een testament maken om hun spullen en geld te verdelen onder familie, dat kan leiden tot tevredenheid en woede onder nabestaanden.

Het is ook mogelijk om je begrafenis wensen vast te leggen. Denk hierbij aan welke kist of urn ze willen hebben. Begrafenissen geven verschillende mogelijkheden voor sims om afscheid te nemen, zo kunnen er kaarsen worden aangestoken en kan er worden gerouwd. Bij overlijden kan je ervoor kiezen of je door wilt spelen als geest, dat je sim een niet bespeelbare geest wordt of hergeboorte. De geesten krijgen in de uitbreiding een complete make-over en worden als het ware een echte occult, zoals vampieren en weerwolven. Zo hebben ze een unieke skill tree waar verschillende vaardigheden vrijgespeeld kunnen worden. Bij hergeboorte mag je kiezen of je bij je eigen familie wilt blijven of dat je voor een nieuwe gaat, bijvoorbeeld de meest rijke familie die er is. Op basis van je zielenreis behoud je of verlies je persoonlijkheidseigenschappen uit je vorig leven. De volledige livestream is hieronder in zijn geheel te bekijken.

De Sims 4: Leven en Dood verschijnt 31 oktober op de pc, mac, Xbox en PlayStation. Denk jij dat deze uitbreiding een Sims 4 hit of misser wordt? Laat het ons weten in de comments!

Bron: The Sims

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Ontwikkelaar:

Maxis

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

4 september 2014

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord