Donkey Kong Country Returns 3D

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 24 mei 2013
  • Platformen Nintendo 3DS
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Video: Bekijk hier de trailer van Donkey Kong Country Returns 3D

Nintendo heeft gisteren tijdens een speciale Nintendo Direct-uitzending Donkey Kong Country Returns 3D aangekondigd voor de Nintendo 3DS. De game zal de originele game uit 2010 zijn, alleen dan in 3D voor de handheld.

Zojuist heeft Nintendo ook een trailer vrijgegeven, welke je exclusief kunt downloaden in Nintendo 3DS eShop. Deze trailer kun je nu hieronder bekijken.

Donkey Kong Country Returns 3D moet in de zomer van dit jaar uitkomen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?