Video: Bethesda vertelt meer over missies in Starfield

Geplaatst:

Bethesda heeft een nieuwe developer diary uitgebracht van de game Starfield. De video gaat over missies in de actie rpg.

Het is alweer even geleden dat Starfield werd onthuld door Bethesda. Nu lijkt het erop dat we volgend jaar eindelijk rpg aan de slag kunnen, tenzij ze besluiten Starfield weer uit te stellen. Voor nu hebben we weer een nieuwe developer diary om onze tanden in te zetten voor meer informatie over de game. In de video vertelt hoofd quest designer Will Shen meer over de missies in Starfield. Waar in eerdere Bethesda-games de missies vaak van één personage afkwam, is het in Starfield mogelijk om een buitenpost op een vreemde planeet te vinden waar een hele groep mensen met een probleem kampt en die de speler moet helpen. Verder vertelt Shen dat er meer dan duizend planeten zijn voor spelers zijn om te ontdekken, compleet met bijhorende missies. Het is ook al vroeg mogelijk om ons sterrenstelsel te bezoeken in Starfield, die in de game bekend staat als de 'oude buurt. Shen zegt ook dat spelers zich geen zorgen hoeven te maken dat ze na een factie te hebben gekozen de missies van de andere facties niet meer kunnen doen. Volgens de hoofd quest designer is er de mogelijkheid om alle factie missies te doen. De video is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Starfield moet in 2023 uitkomen op de Xbox Series X/S en pc. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Bron: Bethesda

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Starfield

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

6 september 2023

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

Best of gamescom 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord