Catherine

  • Ontwikkelaar Atlus
  • Eerste releasedatum 10 februari 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Video: Catherine trailer en demo details

Atlus heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor het aankomende adventure spel Catherine. Ook is de releasedatum van de demo bekend.

De trailer gaat over hoofdpersoon Vincent. Vincent is een jongen die 's nachts last krijgt van nachtmerries. Blijkbaar worden deze nachtmerries door iedereen ervaren die zijn vrouw bedriegt, en sommige ontrouwe mannen sterven erin. Vincent moet zichzelf dus bewijzen in zijn dromen om niet ook dood te gaan. Een manga-achtig stijltje wordt afgewisseld met 3D cell-shaded beelden. Het is een typisch Japans spel, dus de dromen zien er erg vreemd uit.

Ook gaf Atlus wat informatie over de demo van dit spel. Die zal 12 juli online komen, zodat je kunt uitproberen hoe vreemd dit spel is. Catherine komt 26 juli uit in Europa. Het spel was al een tijdje uit in Japan. Het spel verschijnt voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?