Video: Cutscene voor Stranger of Paradise Final Fantasy Origin

Geplaatst: 20 december 2021 19:05

Er zijn weer wat nieuwe beelden voor Stranger of Paradise Final Fantasy Origin opgedoken. In een cutscene uit de game zien we de bekende Northern Bridge-scène uit de originele Final Fantasy-game.

Eerder dit jaar werd Stranger of Paradise Final Fantasy Origin aangekondigd. Deze gloednieuwe titel van Team Ninja kenmerkt een gedurfde nieuwe stap voor de Final Fantasy-serie. De ouderwetse gameplay wordt verruild voor dat van een zeer pittige action RPG. Er zijn weer nieuwe beelden vertoond van deze opkomende titel. Daarin zien we een gloednieuw tussenfilmpje op een plaats die misschien wel bekend is voor oudgedienden van de franchise: de Northern Bridge. Zoals we gewend zijn van de Final Fantasy-serie, ziet het tussenfilmpje er weer prachtig uit. Je kunt de nieuwe beelden in de onderstaande video bewonderen. Lees je liever wat meer over deze gloednieuwe titel? Bekijk dan zeker Rudy's preview van Stranger of Paradise Final Fantasy Origin.

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin verschijnt 18 maart 2022 op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc.

Bron: SQUARE ENIX
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Stranger of Paradise Final Fantasy Origin

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

18 maart 2022

Ontwikkelaar

Team Ninja

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord