Video: Donkey Kong Country Tropical Freeze komt naar Switch

Geplaatst:
Aangepast: 12 mei 2018 19:38

De Japanse consolegigant heeft tijdens een nieuwe Nintendo Direct Mini-aflevering laten weten dat er een heruitgave van Donkey Kong Country Tropical Freeze komt naar de Nintendo Switch. De game verschijnt in mei van dit jaar en er wordt ook een nieuwe speelbare personage toegevoegd.

In de game kunnen we met Donkey, Diddy, Dixie en opnieuw met de chagrijnige knorrepot Cranky aan de slag. De game bevat alle content uit het origineel plus een nieuwe stand waar beginnende spelers met Funky Kong aan de slag kunnen. Hoe vet!

Het eiland wordt ingevroren door de Snomads en aan het verjaardagsfeestje van de wereldberoemde gorilla komt abrupt een einde. Het eiland is in een ijsblok veranderd en de apenfamilie worden ver van het eiland geblazen en moeten naar het eiland terugreizen door avontuurlijke gebieden. Op je reis terug naar het eiland kom je de vijanden geregeld tegen.

De heruitgave van de game verschijnt op 4 mei aanstaande voor de hybride console van Nintendo. Donkey Kong Country Tropical Freeze verscheen in 2014 voor de Wii U en kreeg van mij 4,5 gouden sterren toebedeeld in onze review.

Bron: Persbericht Nintendo
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Series

Donkey Kong

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Wii U, Nintendo Switch

Releasedatum

21 februari 2014

Ontwikkelaar

Retro Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer