Video: Fall Guys Season 4: Creative Construction onthuld

Geplaatst: 3 mei 2023 12:20

De Fall Guys Creative Mode heeft een releasedatum te pakken! Fall Guys Season 4: Creative Construction verschijnt namelijk volgende week.

Fall Guys Season 3: Sunken Secrets duurde wat langer dan gehoopt en de reden daarvoor is simpel. Mediatonic had wat extra tijd nodig om Fall Guys Season 4: Creative Construction de deur uit te krijgen. Het vierde seizoen brengt Fall Guys Creative naar de partygame. Dit is een in-game level editor, waarmee spelers hun eigen rondes kunnen designen. De ontwikkelaars zijn zo enthousiast over deze editor, dat toekomstige content voor de game ook door Mediatonic zelf wordt gebouwd via de Fall Guys Creative. Dit seizoen kent dan ook 50 nieuwe rondes, waarvan 20 direct beschikbaar zijn op launch via de solomodus. Uiteraard wordt er weer een nieuwe battle pass beschikbaar gemaakt met nieuwe cosmetische items. Echter gaan ze ditmaal wat anders werken. De Fame Pass is goedkoper en er zitten minder items in, maar er worden meerdere verkrijgbaar gemaakt tijdens het seizoen.

Sinds Fall Guys free-to-play is gegaan, is er genoeg veranderd. Check daarom hier onze review van Fall Guys Free For All!

Fall Guys is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en pc.

Bron: Mediatonic
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

4 augustus 2020

Ontwikkelaar

Mediatonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord