Far Cry 3: Blood Dragon

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 1 mei 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Far Cry 3: Blood Dragon launchtrailer

Ubisoft heeft de launchtrailer voor het spel Far Cry 3: Blood Dragon vrijgegeven.

In het spel zal je spelen als Rex Colt, een zogenaamde Mark IV Super Commando. In een alternatieve realiteit zal je in het jaar 2007, als half mens, half cyborg, een krachtig wapen moeten vinden om de vrede op aarde na een nucleaire ramp te herstellen.

Bekijk hieronder de trailer:

Far Cry 3: Blood Dragon is vanaf 1 mei te downloaden via de Xbox LIVE Marketplace, PlayStation Network en Steam, voor € 14,99 of 1200 MSP. Om dit spel te spelen hoef je niet in het bezit te zijn van Far Cry 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?