Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Grand Theft Auto: San Andreas

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2004
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Nintendo 3DS , Mobile
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Video: GTA San Andreas Mobile Trailer

Vandaag heeft Rockstar Games de eerste trailer vrijgeven van GTA San Andreas Mobile. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

GTA: San Andreas is al een tijdje uit voor iOS en voor nog geen zes euro's te downloaden uit de AppStore voor de iPhone 4s en iPad 2 (of hoger). Vanaf vandaag is hij ook voor Android te downloaden van Google Play. Klik hier om te zien of je de game op jouw mobile device kunt spelen.

GTA: San Andreas is bij veel van jullie het favoriete deel uit de serie, na GTA Vice City. Het spel speelt zich volledig af in Los Santos, net als GTA V.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?