Trials Rising

  • Ontwikkelaar RedLynx, Ltd.
  • Eerste releasedatum 26 februari 2019
  • Platformen Nintendo Wii U , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Racing , Platform
  • Gameliner score

Video: Nieuwe beelden tonen Trials Rising in volle glorie

Volgend jaar kunnen gamers hun virtuele nek weer breken dankzij de capriolen die in Trials Rising uitgehaald kunnen worden. Nieuwe gameplay toont ons hoe dit eruit gaat zien.

De game werd onthuld tijdens de E3 en menig fan keek diens ogen uit naar de beelden die we toen te zien kregen. Ondertussen is er gameplay verschenen. Deze wordt daarnaast voorzien van commentaar van de ontwikkelaars over de multiplayer modi en de Track Editor.

Trials Rising verschijnt op 19 februari 2019 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?