Video: Nieuwe gameplaybeelden Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Geplaatst:
Aangepast: 20 juni 2018 17:02

Donkey Kong Country: Tropical Freeze werd in januari aangekondigd tijdens een Nintendo Direct-aflevering voor de Nintendo Switch. Je kunt in deze heruitgave voor het eerst met de swingende gorilla Funky Kong spelen als toevoeging als makkelijke modus. Zojuist zijn er nieuwe gameplaybeelden op het internet opgedoken die je hieronder kunt bekijken.

De game is nagenoeg hetzelfde als het origineel uit 2014 die op de Wii U verscheen. De game heeft als toevoeging niet vier, maar vijf speelbare personages. De gorilla surft met zijn surfplank soepeltjes het level door. Funky Kong lijkt dezelfde krachten als Donkey te hebben, blijft net als Dixie en Diddy een tijdje in de lucht hangen door zijn surfplank te draaien en kan zich daarmee ook makkelijk manoeuvreren door het level.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze verschijnt op 4 mei voor de Nintendo Switch.

Bron: GameXplain
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Series

Donkey Kong

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Wii U, Nintendo Switch

Releasedatum

21 februari 2014

Ontwikkelaar

Retro Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer