Days Gone

  • Ontwikkelaar SIE Bend Studio
  • Eerste releasedatum 26 april 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World , Horror , Survival
  • Gameliner score

Video: PlayStation Nordic bouwt motor Days Gone in het echt na

De Drifter Bike van Deacon in Days Gone bestaat nu ook in het echt. PlayStation Nordic bouwde namelijk de motor van Days Gone in het echt na.

Days Gone speelt zich af in een grote open wereld. Het is dan natuurlijk wel zo fijn als je je ook goed kan verplaatsen in deze wereld. Deacon St. John, de hoofdpersoon van de game, gebruikt zijn Drifter Bike om zich door de open wereld van Days Gone te verplaatsen en aan hordes Freaker-zombies te ontsnappen. Deze motor is voor Deacon dus onmisbaar. PlayStation Nordic heeft daarom een team opgesteld om deze motor in het echt na te bouwen. In 48 uur is het het team van vier techneuten in Denemarken gelukt om de Drifter Bike na te bouwen en het resultaat liegt er niet om.

Days Gone is momenteel te spelen op de PlayStation 4.

BRON PlayStation Nordic

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?