Video: PlayStation Nordic bouwt motor Days Gone in het echt na

Geplaatst: 6 mei 2019 11:30

De Drifter Bike van Deacon in Days Gone bestaat nu ook in het echt. PlayStation Nordic bouwde namelijk de motor van Days Gone in het echt na.

Days Gone speelt zich af in een grote open wereld. Het is dan natuurlijk wel zo fijn als je je ook goed kan verplaatsen in deze wereld. Deacon St. John, de hoofdpersoon van de game, gebruikt zijn Drifter Bike om zich door de open wereld van Days Gone te verplaatsen en aan hordes Freaker-zombies te ontsnappen. Deze motor is voor Deacon dus onmisbaar. PlayStation Nordic heeft daarom een team opgesteld om deze motor in het echt na te bouwen. In 48 uur is het het team van vier techneuten in Denemarken gelukt om de Drifter Bike na te bouwen en het resultaat liegt er niet om.

Days Gone is momenteel te spelen op de PlayStation 4.

Bron: PlayStation Nordic
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Days Gone

Series

Days Gone

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

26 april 2019

Ontwikkelaar

SIE Bend Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord