Video: Probeer Riders Republic gratis tijdens proefweek

Geplaatst:
Aangepast: 19 oktober 2021 11:02

Twijfel je nog of Riders Republic wel een game voor jou is? Probeer de game dan gratis uit tijdens de proefweek!

De releasedatum van Riders Republic was al meermaals uitgesteld, maar volgende week is het toch echt tijd voor de release van de sportgame. Zo'n twee maanden geleden vond de open bèta van Riders Republic plaats. Mocht je deze gemist hebben en wel willen weten of de game iets voor jou is, dan kun je vanaf eind deze week meedoen met de proefweek van de game. Tijdens deze periode is Riders Republic tot wel vier uur lang helemaal gratis uit te proberen. Je krijgt tijdens de proefweek toegang tot de volledige game en wanneer je besluit om de game aan te schaffen, behoud je de voortgang die je hebt geboekt tijdens de proefweek.

Riders Republic verschijnt 28 oktober op de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Google Stadia. Tijdens de proefweek van 21 tot 27 oktober kun je de game gratis uitproberen.

Bron: Ubisoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Riders Republic

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 oktober 2021

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord