The Witcher III: Wild Hunt

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 19 mei 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Video: The Witcher III: Wild Hunt next-gen update uitgelicht

The Witcher III: Wild Hunt Next-Gen update is onderweg, maar wat zit er precies in die update? In een uitgebreide video laat CD Projekt Red zien wat spelers kunnen verwachten en dat zijn niet alleen grafische updates.

The Witcher III: Wild Hunt wordt gezien als een van de beste RPG's en won verschillende awards. Geen wonder dus dat er een update komt, zodat de nieuwe generatie er ook van kan genieten. Als eerste zijn er een aantal grafische verbeteringen te vinden in de omgeving. Daarnaast is er nu een Ultra+ preset voor pc en is er raytracing, FSR, DLLS en DS toegevoegd. De console spelers kunnen met de update de game spelen in Quality of Performance mode. Het laatste is gericht op het behalen van 60fps, terwijl de eerste 30fps met raytracing biedt. Het heeft een aantal jaar moeten duren, maar The Witcher III heeft nu ook officieel een Photo Mode. Geralt kan nu modelwerk doen tenzij je liever de omgeving fotografeert. Verder zijn er nieuwe map filters, een quick-cast menu, nieuwe Hud opties en kun je de game tijdens een cutscene pauzeren.

Als laatste is er een nieuwe missie te vinden in de game, waarmee je de armour van The Witcher Netflixserie kunt verdienen. Als je de game op meerdere platformen in bezit hebt dan is het goed om te weten dat cross-save nu officieel een ding is. Je kunt dus gewoon van platform wisselen zonder opnieuw te hoeven beginnen.

The Witcher III: Wild Hunt Next-gen update verschijnt op 14 december voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?