The Witcher III: Wild Hunt

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 19 mei 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Next-gen upgrade The Witcher 3: Wild Hunt onderweg

Goed nieuws voor liefhebbers van The Witcher 3: Wild Hunt. CD Projekt Red heeft vandaag aangekondigd dat je de game binnenkort ook op je next-gen console kunt spelen.

Het nieuws rondom de The Witcher-franchise gaat aardig hard de laatste tijd. Recent bleek dat CD Projekt Red aan meerdere The Wicher-titels werkt en dat de eerste The Witcher game een heuse remake krijgt. Bovenop al dit nieuws komt nu naar buiten dat het succesvolle The Witcher 3: Wild Hunt een next-gen upgrade mag verwachten. Deze upgrade is vanaf volgende maand al beschikbaar en is gratis voor eenieder die de game al in bezit heeft. Voor nu is dat de informatie waar we het mee moeten doen, maar CD Projekt Red belooft in de tweet meer details en beelden naar buiten te brengen in de stream van volgende week.

De next-gen upgrade voor The Witcher 3: Wild Hunt is vanaf 14 december beschikbaar en is gratis voor iedereen die de game al in zijn of haar bezit heeft.

BRON CD Projekt Red

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?