FIFA 20

  • Ontwikkelaar EA Vancouver
  • Eerste releasedatum 27 september 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Virgil van Dijk siert de cover van FIFA 20 Championship Edition

Electronic Arts heeft de cover van FIFA 20 bekendgemaakt. Een van de covers wordt dit jaar gesierd door Nederlander Virgil van Dijk. De speler van Liverpool en het Nederlands elftal heeft een solide seizoen achter de rug en wordt daarvoor beloond.

Virgil van Dijk kan terugkijken op een zeer succesvol seizoen. Met zijn ploeg Liverpool won hij de Champions League en kwamen hij en zijn ploeg slechts twee punten tekort voor het kampioenschap in de Premier League. Van Dijk had een grote bijdrage aan dit succes door zijn solide manier van verdedigen en dat heeft ertoe geleid dat hij op de cover van EA's FIFA 20 Champions Edition te zien is. Op de reguliere versie is de Belg Eden Hazard te zien, die deze zomer de overstap maakte van Chelsea naar Real Madrid.

onbekendFoto: Electronic Arts

Eerder werd bekend dat deze iteratie een Volta-modus krijgt en dat Sierd de Vos en Jeroen Grueter het Nederlandse commentaar hebben ingesproken. FIFA 20 verschijnt op 27 september voor de pc, Xbox One, Nintendo Switch en PlayStation 4.

BRON Electronic Arts

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?