FIFA 20

  • Ontwikkelaar EA Vancouver
  • Eerste releasedatum 27 september 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Trailer: FIFA 20 krijgt Street-modus met Volta Football

Fans snakken er al een tijd naar, maar FIFA Street maakt eindelijk een comeback. Niet als nieuwe game, maar als een modus in FIFA 20. De modus die draait om het maken van mooie trucjes met de bal en de meest absurde goals komt dit keer bekend te staan onder de noemer: Volta Football.

Electronic Arts heeft vanavond tijdens EA Play een nieuwe modus aangekondigd. Het gaat om de zogenoemde straatvoetbalmodus, genaamd: Volta Football. Je kunt je personage naar eigen smaak aankleden om vervolgens het strijdtoneel te betreden. Samen met je digitale alter ego kun je laten zien welke trucjes je allemaal in huis hebt. FIFA Street is weer helemaal terug. Alleen dan niet als een opzichzelfstaande game, maar als extraatje in FIFA 20.

FIFA 20 verschijnt op 27 september aanstaande voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?