Final Fantasy XIII

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 9 maart 2010
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Werk aan Final Fantasy XIII moet nog beginnen

Het dertiende deel in de serie van Final Fantasy komt naar Europa, en het is de bedoeling dat de versie voor de Xbox 360 en de PlayStation 3 tegelijk uit gaan komen. Klinkt niet verkeerd, maar het enige dat jammer is, is dat het werk aan de Xbox 360 versie nog niet eens gestart is, terwijl men al toe is aan de eerste testfase op de PlayStation 3.

De producer van de game, Yoshinori Kitase, heeft vertelt dat men dus wel gewoon bezig is met de game op de PlayStation 3. Maar als de ontwikkeling voor de Xbox 360 nog moet beginnen, dan lijkt het erop dat daardoor de PlayStation 3 versie vertraagt gaat worden. Jammer voor de bezitters van deze console van Sony, maar helaas zullen zij toch nog wat langer moet wachten dan ze misschien hadden gehoopt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?