LittleBigPlanet

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 5 november 2008
  • Platformen PlayStation Portable , PlayStation 3 , PlayStation Vita
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Wheel of Doom' glitch in LittleBigPlanet

Er is een lastige glitch gevonden in LittleBigPlanet. Zodra je gebruik maakt van het zogeheten 'Wheel of Doom' blijf je namelijk steeds doodgaan. Zelfs als je het level afsluit of als je de game opnieuw opstart blijft deze glitch bestaan, waar je verder niets aan kunt doen.

Heel irritant voor gebruikers die hier last van hebben natuurlijk, omdat de game hierdoor nogal onspeelbaar is geworden. Het is wachten op een reactie van Media Molecule, die hopelijk binnenkort met de gouden oplossing voor dit probleem komt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?