Pokémon Scarlet

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 18 november 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Wiglett is geen Diglett in Pokémon Scarlet en Violet

Er is een nieuwe Pokémon onthuld voor Pokémon Scarlet en Violet. Laat het uiterlijk van dit molachtige zakmonstertje je echter niet misleiden, want dit is geen Diglett-vorm.

Beetje bij beetje ontvangen we steeds meer nieuwe beelden van Pokémon Scarlet en Violet. In de video's werpen we regelmatig een blik op gloednieuwe zakmonstertjes, waaronder de zogenaamde Paldean-vormen: nieuwe variaties op oude Pokémon. Toen er eerder vandaag tijdens een speciale World Pokémon Ecological Society-presentatie een Pokémon werd onthuld die leek op Diglett, werd dan ook verwacht dat het om een Paldean Diglett ging.

Dat is echter niet het geval. Deze witte molachtige Pokémon met een rode neus (of is het een mond?) blijkt namelijk door het leven te gaan als Wiglett, waardoor het wezentje geclassificeerd wordt als een nieuwe Pokémon. Tevens verschilt het dieet en gedrag van Wiglett van zijn oudere broer uit de Kanto-regio. Het zakmonstertje lijkt veel voor te komen op het strand en is in staat om zijn lichaam uit te rekken.

Je kunt Wiglett in actie zien in de onderstaande tweet.

Pokémon Scarlet en Violet verschijnen op 18 november op de Nintendo Switch. Ga jij aan de slag met de games op het gloednieuwe Pokémon Scarlet en Violet Nintendo Switch OLED-model? Laat het weten in een reactie!

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?