Trailer: Nieuwe beelden van Pokémon Scarlet en Violet

Geplaatst:

De nieuwste trailer voor Pokémon Scarlet en Violet introduceert nieuwe personages, omgevingen en verhalen. Tevens werpen we een blik op enkele gloednieuwe Pokémon.

De laatste tijd stromen we bijna over met nieuws over de nieuwste Pokémon-games. Vorige week maakten we kennis met Grafaiai in Pokémon Scarlet en Violet en de maand daarvoor werden er nieuwe items onthuld voor Pokémon Scarlet en Violet tijdens de Pokémon World Championships. Ook nu is het weer raak en heeft het bedrijf achter de games een toffe nieuwe trailer voor ons in petto.

Eerder kwamen we te weten dat de nieuwste Pokémon-games over meerdere verhalen beschikken. In de nieuwste trailer wordt ingezoomd op deze verhalen. Tevens komen kijkers oog in oog te staan met Team Star, een groepje lastposten die de boel op stelten zetten op school. Mela, de leider van deze vervelende groep scholieren, gaat samen met haar partner Torkoal de strijd met jou als speler aan.

Gelukkig draait de nieuwe trailer niet alleen om deugnieten. De trailer introduceert ook drie nieuwe zakmonstertjes. Eén daarvan is de krabachtige Rock-type Klawf. De scherpe scharen van deze Pokémon zijn beslist iets om voor uit te kijken. Tevens maken het Fire/Psychic-type Amarouge en het Fire/Ghost-type Ceruledge hun debuut. Deze twee monstertjes lijken rechtstreeks uit een Mega Man-game gestapt te zijn.

Je kunt alle nieuwe gameplay van Pokémon Scarlet en Violet in de onderstaande trailer bekijken.

De releasedatum van Pokémon Scarlet en Violet is bekend. De games verschijnen op 18 november op de Nintendo Switch.

Bron: Pokémon
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Scarlet

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

18 november 2022

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord