LittleBigPlanet

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 5 november 2008
  • Platformen PlayStation Portable , PlayStation 3 , PlayStation Vita
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Xbox 360 geen geschikte kandidaat voor LittleBigPlanet

Het is bijna zover: over een zeer korte tijd komt LittleBigPlanet de PlayStation 3 bezitters blij maken. En echt alleen de bezitters van die console zullen het spel kun spelen. Alex Evans, medewerker van Media Molecule, heeft in een interview aangegeven dat de PlayStation 3 op dit moment de enige console is die LittleBigPlanet in de huidige vorm aan kan. Dit komt onder andere doordat de Xbox 360 niet standaard over een harde schijf beschikt, en omdat de console met de DVD een bepaalde limiet heeft.

Voorlopig dus weinig kans voor Xbox 360 bezitters om de game op hun console te gaan spelen. Heel misschien wordt het spel in de toekomst nog eens overgezet, maar die kans is dus vrij klein.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?