Xenoblade Chronicles 3 is niet het einde

Geplaatst:

In een interview gepubliceerd door Nintendo komen we meer te weten over Xenoblade Chronicles 3 en de aankomende DLC.

Het interview werd afgenomen met co-game director Koh Kojima en producer Genki Yokota. Zij vertelden het een en het ander over Xenoblade Chronicles 3. Zo is de game vijf keer groter van Xenoblade Chronicles 2. Als je hebt over de plaatsen waar je kan lopen tenminste. De hoeveelheid content in Xenoblade Chronicles 3 is meer dan de eerste twee games gecombineerd. Yokota geeft ook aan dat de DLC van Xenoblade Chronicles 3 ongeveer dezelfde lengte en inhoud heeft als Torna - The Golden Country. Verwacht dus wederom een flinke portie aan JRPG gameplay. Tot slot geeft de producer aan dat deel drie niet het laatste deel wordt van Xenoblade. Hij wil zo lang mogelijk doorgaan met deze franchise.

Lees hier alles wat je moet weten over Xenoblade Chronicles 3. Lees hier hoe je de Collector's Edition van Xenoblade Chronicles 3 moet pre-orderen.

Xenoblade Chronicles 3 dlc einde

Xenoblade Chronicles 3 is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch. Benieuwd naar onze review? Die is onderweg.

Bron: Nintendo
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Xenoblade Chronicles 3

Series

Xenoblade

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

29 juli 2022

Ontwikkelaar

Monolith Soft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord