FIFA 09

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 3 oktober 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Zeer lange reclame voor FIFA 09

EA is een reclamecampagne gestart voor haar nieuwe game FIFA 09. De reclamespot is er niet zo maar ééntje die je in dertig seconden hebt gezien. Nee, EA heeft besloten om meteen een reclame van vier minuten lang te maken ter promotie van de nieuwe footie.

Of het wat is, die reclame, dat moet je zelf maar even bekijken in de video hieronder. Wat wel duidelijk is, is dat EA met deze game veel aan de publiciteit doet.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?