Battlefield Heroes

  • Ontwikkelaar Electronic Arts
  • Eerste releasedatum 25 juni 2009
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Zes mei kunnen we zelf ook met Battlefield: Heroes aan de slag

De ontwikkelaar DICE en zijn uitgever Electronic Arts zijn bezig met een nieuwe Battlefield. Deze Battlefield doet het wel iets anders dan zijn voorgangers. De game is ten eerste gratis, ten tweede heeft het een cartoony uiterlijk en ten derde is het voor iedereen beschikbaar. Veel oude computers zullen deze game kunnen draaien en je vecht tegen mensen van je eigen niveau.

Electronics Arts heeft zojuist laten weten dat er binnenkort een bèta voor de game uitkomt. Zes mei zullen we Battlefield: Heroes zelf uit kunnen proberen. Je kunt je aanmelden en inschrijven voor de bèta door naar de website van de game te gaan.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?